Милена Шаркова, Галена Димова и Антония Анакиевска – носителки на титлата Мисис България, заедно с неотразимата бизнес дама Таня Скринска бяха лицата на Rose Fashion по време на BALKANICA WEDDING EXPO 2014.

 

 

Те представиха парижка мода от най-висок клас и привлякоха вниманието както на посетителите, така и на останалите изложители с бляскавите тоалети на френския моден бранд GRIBHA INTERNATIONAL, чийто единствен представител за България е Rose Fashion House. Официалната визия на претендентките в конкурса Мис Франция е поверена именно на GRIBHA INTERNATIONAL. А по време на изложението Галена Димова беше облечена със същата рокля, с която носителката на титлата Мис Франция 2013 печели своята корона.
Бизнес дамата Катя Роуз и Александър Кафадаров, собственици на луксозните бутици Rose Fashion, бяха организирали специална фотосесия с кралиците на красотата. Техните корони идеално подхождаха на официалните рокли, обсипани със скъпоценни камъни и пера – абсолютен моден хит за сезона. Приказните тоалети са в изключително актуалната топла гама от нюанси на злато, шампанско и пепел от роза. Самата Катя Роуз, която също е носителка на корони от конкурси в страната и чужбина, беше избрала за събитието елегантен тоалет на GIZIA. В изящна сватбена рокля на JOVANI тя е и лице на корицата на списание СВАТБА, зима 2013-2014. За първи път на международния сватбен форум BALKANICA WEDDING EXPO 2014 Rose Fashion House представи сватбени рокли на американския моден бранд JOVANI а също и официални, бални и коктейлни тоалети на световните модни брандове, които могат да бъдат намерени в бутиците им в София и Варна.
Сред гостите на изложението, дошли специално заради Rose Fashion, бяха проф. Любомир Стойков, топ гримьорът Кирил Чалъков, Меги Савова, както и други носителки на титли, клиенти, почитатели и приятели. В най-бляскавия кът на изложението се спря и съпругата на посланика на Гърция г-жа Маргарити, придружена от главните организатори на изложението – Анета Пени и Ирене Батзака. Всички те бяха впечатлени от аристократичната обстановка на разкошния интериор в злато. Мебелите за фотосесията бяха специално подбрани от KARE Design, като едни от най-оргиналните снимки бяха с червена фигура на мъж – емблема и символ на немската фирма за интериорен дизайн.


Консултантска къща “От игла до конец”
фото: © Хайлайф
грим: Джулия Ангелова и Кирил Чалъков
коса: Салони Фетиш