На 24 януари Поля Кинова, дизайнер на модната и къща Paloma Fashion представи Hаute Couture Collection 2018 с името „Versailles” в София Хотел Балкан.

Лице на колекцията е бизнес дамата Ивана Скендерова. PR  на събитието бе Лорд Евгени Минчев, а безупречната организация и подготовката на събитието бе поверена на модела Петя Велкова. Топ моделът откри дефилето и представи роклята - шедьовър на Поля Кинова, която е превъплъщение на величествения фонтан ”Аполон”.
Колекцията е вдъхновена от блясъка, помпозността и лукса на Версайския дворец. В приказните градини на Версай ни пренесе и декорът на събитието, дело на дизайнер- флорист Йоана Томова. За всяка булчинска рокля от колекцията бе изработен специален букет или аксесоар от свежи цветя, който да допълва и подчертава красотата й. Атрактивна изненада за гостите на събитието бе рокля-бижу по дизайн на Поля Кинова, декорирана от Йоана само от живи орхидеи Ванда.
Името на колекцията подсказва само по себе си разкош, изключително богата и пищна визия, като моделите са интерпретирани в съвременен вариант.
Тоалетите в колекцията са в две теми, като първата включва коктейлни и официaлни рокли, а втората – булчински тоалети.  
Силуетите са елегантни  в А-линия, а фигурата е подчертана с много изящност и финес. Полите са обемни в приказни форми, с богати дълги шлейфове. Деколтетата на роклите в колекцията  са изящни, дълбоки, V- образни. Гърбовете са голи, ефектни и впечатляващи. Материите, които е използвала дизайнерката за официалните и коктейлни тоалети са дантела, естествена коприна и копринено кадифе. В цветовата гама преобладават златно, изумрудено зелено, виолет, светло синьо, тъмно синьо, бургундско червено, черно. За украсата и детайлите в колекцията Поля Кинова е наблегнала на блясъка, 3D цветята, и на изключително нежните и феерични фини щраусови пера. Използвани са перли, кристали, полускъпоценни камъни и дантела. Изключително и само на ръка е пришиването на дантелата, перата и инкрустациите в роклите.
При сватбените рокли властва дантелата. Тя е кралицата на модата, а предпочитания за сезона цвят – чаена роза. Роклите са стилни с бляскави, богати шлейфове. Деколтета разкриват разголен изящен гръб, фини презрамки придържат материите, а актуалните за сезона ръкави-волани са истинско предизвикателство за романтичните булки.