На 24.02.2018 собствениците на бутик Bridal House пресъздадоха автентична сватбена вечеря с ексклузивно ревю, на което бяха представени моделите от колекцията на марката за 2019-а година, месеци преди официалната им премиера на Bridal Fashion Week през април в Барселона.

Събитието бе организирано в чест на дизайнера на Justin Alexander Тони Ментел, който бе на специално посещение в България. Моделите дефилираха в изящните рокли изработени от дизайнера. Повод за визитата му е тертият сезон на „Училище за булки”, което се провежда в бутика на Bridal House, в Bulgaria Mall, ниво 2. В двата дни на уикенда, младоженките за първи път се срещнаха с in house дизайнера на NYFW, двукратен носител на титлата Дизайнер на годината във Великобритания и участник в реалити формата „Кажи Да на сватбената рокля”. Освен подробни съвети при избора на рокля за най-вълнуващия момент в живота на всяка жена, победилите получиха безплатна цялостна визия и подаръци от различни партньори на Bridal House. Тони Ментел изненада булките, закупили рокли от бутика със скица на избраната рокля.
„На върха на тенденциите има три основни акцента. Първият е много блясък  и изобилие от детайли, както и малко секси с красиви бродери. Другият акцент е кралската визия. Силуетите от 50-те години, изработени от модерен и изчистен плат също са много актуални в момента. За всяка жена можем да изработим, на практика, всичко. Сигурно ще ви направи впечатление, че роклите не са бели. Тенденциите са цвят слонова кост, сребристо, цвят пясък и телесен цвят. Разработваме еластични платове, които са много удобни.” – заяви Тони Ментел по време на представянето на колекцията си за 2019-а година.
Гостите бяха посрещнати от домакините и собственици на Bridal House, Емилия и Янис Куркутиади, с пет степенно меню, за което беше подбрана селекция от изискани вина, представена от вице-президента на Асоциацията на сомелиерите Слави Райчев.
На дефилето се насладиха бъдещата булка Флавия Александрова, Дони Чачова, придружена от съпруга си, клиенти на бутика и партньори.
Поли Генова обра овациите, когато излезе в компанията на Тони Ментел на финала на ревюто, облечена в нежна булчинска рокля от тюл, декорирана с пролетни цветя. Появата и бе под звуците на актуалния и хит „Твоя”, а във видеото към сингъла, тя е облечена със същата рокля, която е на Haute couture булчинския бранд Justin Alexander от колекцията за 2018-а година.
За първи път дизайнер на булчински рокли пристига в столицата. Тони Ментел е роден във Великобритания. Завършил е Кралския колеж по изкуствата в Лондон, а днес продължава да живее и работи в английската столица. Първата си булчинска рокля проектира през 1999-а година, въпреки че в началото на кариерата си е създавал предимно официални облекла. Пристрастен е към детайла и прекрасните тъкани, които работата като дизайнер му позволява да използва.  Винаги се е интересувал от булчинското облекло. "Всяка година проектирам около 250 нови сватбени рокли. Но ако ме питаш колко жени са носили моите образци, тогава главата ми започва да пуши. Трябва да са били милиони! Нямам търпение да се срещна с българските булки. Това е огромен източник на вдъхновение за мен!” – споделя Ментел преди пристигането си в България.