Вили Боршукова представи с атрактивно шоу новата българска професионална боя за коса. Атрактивен коафьорски спектакъл се състоя по повод премиерата на новата българска професионална боя за коса „Кадиффе“ (Kadiffe).

Тя е създадена от коафьора Вили Боршукова, която покани екип от изявени фризьори, гримьори, маникюристи, дизайнери и модели да покажат тематични стрийт стайл, авангардни и официални визии. Събитието се състоя на 30 януари в хотел „Маринела“, а премиерата беше официално открита от проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода, който открои и най-важното за боята „Кадиффе“, създадена от фризьор за фризьор със 100% арганово масло и богата палитра от 91 цвята.

Спектакълът за премиерата на „Кадиффе“ беше разделен в две тематични части и всеки модел дефилира с уникална, индивидуална прическа. Първата част на шоуто – стрийт стайл – обедини визиите в стил бунтарски рок, Candy и спортни. Прическите бяха с атрактивни допълнителни конструкции от коси,контрастни дължини и цветове – синьо, зелено, розово, огнено оранжево и червено,русо и неоново синьо. Рокерската тема беше затвърдена с дрехи от колекцията на Harley Davidson, които изразяват свободния дух, а моделите в спортен стил бяха с облекла от спортната линия Biliana Yotovska label.
Във втората част на шоуто, която продължи след емоционално изпълнение на певицата Галияна Арсова, бяха показани официални и авангардни прически. Моделите с официалнaта тема показаха стилни кокове с много перли в косите и грима, които допълваха тоалетите в бяло и златно –  дело на дизайнерката Меги Петкова, носител на „Златна игла“ на Академията за мода.Авангардните прически бяха с допълнителни конструкции в различни форми, като разцъфнали цветя и др. Акцент беше модел с шапка от коса, създадена от Вили Боршукова специално за събитието.
На финала на шоуто, дефилираха специалните гости: Мис България Наталия Гуркова, фитнес моделът Биляна Йотовска, Мисис България Милена Шаркова, Мис България Свят Вероника Стефанова и Мис Северозападна България и лице на „Магама“ – Лора Асенова. Всяка от тях беше облечена със уникален тоалет на дизайнера Христо Чучев. А за перфектната им визия допринесоха и разкрасяващите процедури на „Продерма“ – официален партньор на събитието. Подготовката на всички модели за шоуто включваше и специалната терапия с арганово масло за пълно възстановяване на увредена и изтощена коса от луксозната кратка серия на „Кадиффе“. Маникюрът беше индивидуален за всеки модел и следваше тематиката на отделните части на вечерта.
Сред гостите, които уважиха премиерата на „Кадиффе, бяха: Елена Кристиано, Маги Вълчанова, Лора Караджова, Бони, Боряна Баташова, Габриела Колева, Мая Цанкова,отличените с приза "БГ модна икона 2017" на Академията за мода – Капка Амзинаи Йордана Димитрова, Биляна Тончева, Ирина Папазова, Мая Косева, Стела Йорданова, Мадлена Иванова, Рая Белева,Меги Савова, носителките на титлите Мисис България –Ради Орцева, Анелия Иванова, Росица Стойчева, Мариана Маринова, Анна Стефанова, Ирина Белчева, коафьорите Поли Гемеджиева, Асен Налбантов,Марин Хубенов Мърфи и други.
Фото: © Влади Балевски / Магама /