Когато създадох Профайл Студио прeди 11 години с моя  съдружник обсъждахме къде бихме могли да снимаме сватби освен в България, но никога не  съм си и представял, че мога да бъда поканен да снимам сватба в Куба.


Едно наистина вълнуващо преживяване. А какъв беше повода това да се случи?


Мариела Камбурова, собственик на сатбена агенция Приказен ден. Тя вдигна приказна сватба във Варадеро - Куба и този път булката беше самата тя.
Снимал съм доста сватби в различни страни, като Австрия, Германия, Италия, но сватба в Куба е едно незабравимо преживяваяне.
Предсватбена фотосесия в Хавана и церемония на плажа в комплекс Варадеро, изпълниха с много емоции ненаситните ми за кадри очи и душа.
Мога много още да напиша за това прекрасно пътешествие, но ще оставя разказа на снимките, които съм направил, защото една снимка е равна на хиляди думи.
И не на последно място, искам да споделя имента на хората в екипа с който работих. Благодарение на тези хора пътешествието и сватбата станаха страхотни.
Младоженката Мариела беше с булчинска рокля и диадема  на италианската марка La Sposa di Gio. Костюмът на младоженеца, както и на шаферите бяха от Kill 2 Dress. Шаферките бяха с рокли на  Little Mistress
Сватбената прическа бе дело на Любен Николов от Luksor Club Fashion salons,  а за доброто настроение на празника се погрижи DJ Найден.
Основен фотограф  на сватбата - Камен Ехранов от Профайл Студио, а втори фотограф - Нели Прахова.
Локация на сватбата беше в  Paradisus Princesa Del Mar, в известния кубински курорт Варадеро. Сватбен координатор – Аида Лопез.
И естествено сватбеният дизайн бе дело на Мариела от сватбена агенция Приказен ден.
Камен Ерханов +359  884 002 678
www.profilestudio.net