Este Fitness & Spa отвори врати преди година за всички, които търсят релакс, висок физически тонус и едновременно с това държат на стила и качеството. За този кратък период луксозният Спа център успя да очарова клиентите с високо качество на услугите и предоставената възможност за по-различно изживяване в забързания град.

Este Fitness & Spa привлече вниманието и на професионалистите в тази сфера по света, доказателство за което бе номинацията в престижния международен конкурс за луксозни Спа центрове - World Luxury Spa. В него луксозни Спа центрове от целия свят се надпреварват за награди в 32 категории на национално, регионално, континентално и глобално ниво. Основен критерии при избора на победител е качеството на предоставяните услуги и удовлетвореността на клиентите. На специално събитие по-рано тази година Este Fitness & Spa бе отличен от World Luxury Spa като победител на глобално ниво в категорията „Luxury Fitness Spa”. Освен този приз, те заслужиха и 3 локални отличия за България – „Луксозен дневен Спа център“, „Луксозен Уелнес Спа център“ и „Най-добър Спа мениджър“. По този начин, Este Fitness & Spa затвърди успеха си и се нареди сред най-добрите луксозни фитнес и Спа центрове в света.

„Награда, която доказва нашия професионализъм и класа, и признание, коетоизисква от нас винаги да сме няколко крачки пред всички останали. Това е резултат от постоянните усилия и ежедневен стремеж да създаваме комфортна и елегантна атмосфера,наред с богатата палитра ексклузивни услуги и с безупречното обслужване на клиентите“, споделя Надя Халачева, мениджър на Este Fitness & Spa.

Este Fitness & Spa заслужено отговаря на най-високите световни стандарти. Клиентите оценяват богатото разнообразие от услуги и ненадминатото по рода си качество. В центъра те имат привилегията да се насладят накласически, екзотични и авторски масажи, Спа терапии и ритуали, йога и пилатес. И още, за тях се грижи екип от висококвалифицирани терапевти, масажисти и инструктори, сред които има и автентични представители на екзотичната култура на остров Бали.

За цялостно изживяване и релакс допринася ултра модерната, но все пак интимна и уютна обстановка. Впечатляваща в екзотичния център е атмосферата, която кара всеки да се почувства както специален, така и обгрижен по най-добрия начин. За пълното уединение и релакс, най-претенциозните клиенти имат на разположение ВИП зона, където могат да ползват луксозни Спа апартаменти.

Едно от най-впечатляващите съоръжения в Este Fitness & Spa е фитнес залата, която със своя уникален дизайн и високотехнологично оборудване отговаря на най-високите стандарти за фитнес и уелнес. Центърът е единствен в България, изцяло оборудван с уреди от премиум серията ARTIS на световния лидер в производството на фитнес оборудване Technogym. Създадени под мотото „Красиви отвън, силни отвътре“, тази луксозна линия фитнес уреди съчетава модерните технологии с уникален ергономичен дизайн и най-висок клас технически характеристики.

Освен впечатляващи Спа зона и фитнес зала, центърът предлага и възможност да се ползват и закупятвисококачествени козметични продукти на утвърдени световни производители. Сред тях се откроява програмата Haute Couture Biologique Recherche, за която Este Fitness & Spa е единствен домакин за България. Ексклузивно за България се предлага и козметиката Niance. Репутацията на тези продукти като изключително ефективни се дължи на клиничния подход към грижата за красотата и използването на чисти, концентрирани, сурови съставки, съчетани с иновативни и педантични протоколи и процедури.

За Este Fitness & Spa:

Este Fitness & Spa е луксозен Спа център от градски тип, който предлага комплексна услуга, свързана с грижата за здравето, красотата и добрата физическа форма. Центърът се намира в престижния столичен квартал „Изток“, в затворен комплекс Este Home & Spa – носител на приза „Сграда на годината“ за 2011 година в категорията „Жилищни сгради или комплекси“. „Изток“ е един от най-спокойните и зелени столични квартали, на 10 минути от центъра на града. Всичко това превръща Спа комплекса в желана дестинация както за постоянните си посетители, така и за гостите на столицата от чужбина.