„Бях запленен от идеята за мистериозната богиня на нощта, във вечния град Рим: създадох аромата Goldea, The Roman Night по представата ми за нея. Харизматична, очарователна и съблазнителна, тя разкрива неустоимата си аура чрез златен еликсир от бели цветя, докато те излъчват силния си аромат през нощта.”

Алберто Мориас, мастър - парфюмерист


В пулонощ вечният град е впечатляваща гледка, която вдъхновява BVLGARI, за да създаде Goldea, The Roman Night, аромат за нощните римски богини. Отразявайки неповторимата светлина на Рим, новото ухание улавя блясъка на звездите над града  и неговото величие през нощта. Вдъхновен от римската страст, ароматът предизвиква  лудостта на импулсивните нощи, където мистерията е водеща. Когато навлиза в нощта, богинята е водена от своя импулс, тя е свободна и отпива от златния блясък на звездите. Рим се озарява пред нея, а небето се превръща в спектакъл на светлината.
Приказката за богинята на Goldea и историята на новия аромат е разказана от известния режисьор Глен Лучфорд в рекламния филм с участието на топ модела Белла Хадид. Завладяна от страстта, присъща на Рим, Бела попада в мистерията на града, преминава танцувайки през римските покриви и следвайки импулсивно сърцето си. Потопена в нощта тя е свободна и отпива от златния блясък на звездите. Рим се озарява пред нея, а небето се превръща в спектакъл на светлината. С очи блестящи от увереността на младостта,  Белла променя собственото си бъдеще, тя се превръща в кралицата на римската нощ, оставяща съблазнителна ароматна диря след себе си.  

Новото попълнение към колекцията Goldea е шипров, цветен, мускусен парфюм. Основните съставки на шипре аромата са допълнени от други характерни нотки. Връхните разкриват плодовия аромат на сладка, зряла черница и яркия женствен характер на най-редкия от всички божури – черният. Сърцето е подписано от двете мистериозни и обаятелни бели цветя, които цъфтят под лунна светлина – изискания жасмин Самбак и еротичната тубероза. В основата стои чувствен черен мускус, обгърнат с дървесния аромат на „сърце от пачули”, в съчетание с трептящия чар на ветивер. Ароматът е божествен, завладяващ и опияняващ.
 Флаконът на Goldea, The Roman Night е изящно оформен от майсторските бижутери на BVLGARI. Искрящ със златни акценти той олицетворява кралицата на римската нощ. Обляна от блясък емблематичната змия Serpenti на BVLGARI грациозно се увива около гърлото на флакона, като съблазнява и хипнотизира.
В средата на август елегантните млади дами от екипа на BVLGARI за България направиха атрактивно представяне на Goldea, The Roman Night. То се състоя  сред декорите на античен Рим в Nu Boyana Film Studios. Няма по-подходящо място за да се пресъздаде великолепието и атмосферата на нощен Рим. Гостите се потопиха в нея и уханието на пленяващия аромат. Духът на Вечния град се пренесе за една вечер в София.