Здрава кожа за цял живот не означава просто да подобрите вида на кожата си, но и да я направите по млада и по- здрава. Подръжката на здрава кожа е и начин на живот, който изисква ежемсечни грижи и подбор на правилната процедура за конкретната кожа.


PATRICIA  AMER е иновативен център за красота, съзаден в Ливан, страна с традиции в грижата за кожата и красотата. От месец юни вече съществува и в София и приема своите клиенти.
Водещият козметик новооткритото бюти студио PATRICIA AMER Анелия Талиб дава своите съвети и препоръки за най-новия метод за грижа за кожата - Hydra Facial.
Процедурата Hydra Facial обединява релаксиращите СПА терапии с иновативни медицински технологии. Единствена по рода си хидратираща, подмладяваща и почистваща за лицето терапия е особено подходяща за след летния период.
През лятото кожата губи еластичноста си, като най-често това е предизвикано от вятъра, слънцето, морската вода и различен тип замърсявания. Hydra Facial лекува и подмладява с хиалуронова кисилина и антиоксиданти, които възтановяват кожята и я правят гладка и красива. Още след първата процедура се вижда подобрение, изразено в траен лифтинк ефект, израваняване на тена на кожата, промяна в тургура, свиване на порите, почистване, подмладяване и видимо сияние.
Първата стъпка от тази процедура е почистване на кожата от мъртвите клетки без абразивни частици със специални дюзи и овлажняващ серум.
Втората стъпка е химичен пилиг за дълбочинно въздействие. Дюзата Hydrо Pcel има способноста едновременно да нанася по кожата течности и да  изсмуква замърсяванията.
Трета стъпка е екстрация за премахване на черни точки. Това става благодарение на иновативните технологии и серума Beta-HD. Той има противовъзпалителено и антибактериално действие, прониква дълбоко в кожата и разтваря замърсявания от всякакъв характер.
Четвърта стъпка е регенерация с дермоабразивен коктейл, който стимулира клетките, произвеждащи колаген за изглаждане на бръчките.
Петата стъпка е за  хидратация, изглаждане и сияйна кожа. Чрез серума Antiox-6 се втриват хиалуронова кисилина, антиоксиданти и витамини, които съживяват епидермиса, подпомагат и стимулират израстването на нови клетки. Това придава еластичност и блясък на кожата.
Пероръката по протокол е три процедури да се прилагат на 10 дни.
Основните стъпки на Hydra Facial е подходящо да се комбинират и с други процедури или със самостоятелни терапии след летния период. За да постигнете видими и продължителни резултати се изискват постояни грижи за кожата.
Анелия Талиб препоръчва за околоочния контур и устните Perk хидратираща ситема с Roll- flex технология, която нежно отстранява мъртвите клетки от повърхностния слой...
Но за нея в ще прочетете в следващия брой на списание Сватба.