Вижте в новия брой на „Сватба“

Без да се заблуждаваме, есенната сватба е сред най-красивите събития, на които сте присъствали. Сякаш самата природа създава красив декор за сбъдване на мечтите. И за страхотни снимки, разбира се!

Кои са най-вълнуващите и интересни места в страната, където да съберете своите гости и да минете под венчило? Вижте в есенния брой на списание „Сватба“.  Сега е моментът, в който можете да заложите с еднакъв успех, както на сватби на закрито, така и на изнесени ритуали. Стига да проверите прогнозата за времето предварително.

Вижте също кои са най-подходящите цветя, декорация и храна за есенната сватба, за да хармонира вашето тържество с пъстрата, пастелна есен.

Докоснете се до вдъхновението на големите дизайнери и открийте съвършения тоалет – класически изящни дантели, несъвсем класически кройки и дори екстравагантното очарование на различния избор – все пак вие сте тази, която решава. Нали?

Запознайте се и с един изключително важен детайл – в детайли. А именно – изкуството на настаняване на гостите. Защото щастливите гости, правят истински хубавото тържество.

Научете някои полезни неща, като как да имаме здрава кожа след бурното горещо лято, какви са иновациите в маникюра, колко са важни малките неща и какво е това мезотерапия.

Вижте кои са новостите в парфюмерийната и козметичната индустрия. Както и какви са новините от подиума – от Академията за мода до световните дефилета на Haute Couture.

Чуйте какво има да ви каже един от най-успешните дизайнери на официални тоалети у нас  Поля Миланова, и както винаги, кои са най-добрите в бранша и към кого да се обърнете, за да получите мечтаната сватба.