Австрийската марка за дамски обувки Хьогел привлича любителките на качествени обувки в магазина си, намиращ се в Сердика Център, гр.София.

 

 

 

Съвременен дизайн в съчетание с качествени материали и оптимално прилягане по крака правят обувките Хьогел неизменен спътник в ежедневния живот на всяка дама и чудесен избор за специални случаи.

Следвайки модните тенденции Хьогел представя в новата си колекция Пролет/ Лято 2014 - модерната градска визия, чрез остри обувки и сандали, изработени от фина телешка кожа с изчистен дизайн, от равни до такива с висок ток.

Цветовите тенденции при този стил се разпростират от черно и бяло, синьо и червено преминават през нежните пастелни нюанси и завършват с ярки металически тонове.

Най-новите модни тенденции на международния подиум се представят преди всичко в една очарователна футуристична и спортна визия.

В новата колекция на Хьогел може да намерите както елегантни и женствени спортни обувки, изработени от висококачествени материали с акцент върху металическия отблясък, така и обувки на висок ток, обувки с каишки и сандали от фина телешка кожа в преливащи цветове.

Модните тенденция за ежедневието се определят отново от новите модели тип „Butterflight”, а именно: мокасини и обувките с връзки. Новите изчистени, ежедневни обувки, както и заострените обувки от типа пантофки, елегантни обувки и летни ботуши, изработени със Сваровски елементи оформят един хармоничен завършек на гамата от обувки на марката Хьогел.