Новата колекция на модна къща PALOMA FASHION е комбинация от изящност и изтънчена красота. Талантливата дизайнерка на модния бранд, Поля Кинова казва,

че основен приоритет в работата на PALOMA FASHION са  рокли, които са изцяло изработени от ръчни бродерии в комбинация от богати декорации. Елегантен стил и перфектен силует! Моделите са от изискани и прецизно подбрани материи, с перфектна изработка. Дизайнерът обръща изключително внимание на детайла, линиите са изчистени, а идеите винаги оригинални. Тя съчетава перфектното изпълнение с модерния дизайн. Стилно съчетание от елементи на няколко вида дантели в един модел, избродирани с пайети, кристали и перли, придават царственост в най-красивия ден на всяка жена.
Голямото разнообразие от материи, внасят нежно очарование и женственост във визията на булката. Финния тюл, естествената коприна, дантелата, френския шифон са материите,  които са използвани в създаването на колекцията.
Предпочитаните цветове в колекцията са off white и ivory, в съчетание с нежното розово и телесни нюанси.
Водещите силуети са в А - линия, линия  русалка и класическата принцеса.
Деколтетата са сърцевидни и женствени V-образни, съчетани  с финни бродерии и елементи от дантела, които подчертават линията на деколтето и гърба по изящен начин. Дълбоките голи гърбове и дългите величествени шлейфове допълват визията на всяка една рокля и придават царствена визия в сватбения ден.
Основен приоритет в работата на PALOMA FASHION и дизайнер Поля Кинова е услугата make to order, което означава,  че всяка булка може да променя базовия модел по нейно желание и размери.
Изборът на сватбена рокля е изключително деликатен момент, ето защо екипът от професионалисти на бранда  с много внимание и съвети ще Ви помогне и улесни да направите най-правилния избор при избора на вашата сватбена рокля.
www.paloma-fashion.com