Бохемската мода или така нареченият „бохо” стил е сред най-актуалните тенденции за тази година и все повече се налага в булчинските тоалети.


Той е лек и небрежен, подходящ за дамите със свободен дух, които не се притесняват да експериментират. Красива, лека, удобна – така си представят съвременните булки „роклята” на своите мечти. Е, „бохо” роклята се завръща, за да се впише идеално в техните представи. Бохемският шик отново е на линия. А помните ли хипитата и техните сватби? Бяла рокля, кубинки, шарена прическа и всичко това сред природата - на поляната, до езерото, в планинската хижа, на село и дори сред животните.
През 2017 тази мода е част от  „бохо” сватбите - дръзки, непринудени и експериментиращи. Бохо роклята не прави изключение, тя е лека, феерична, удобна. Изработена от ефирни естествени материи в земните нюанси на екрю, нюд, до по-наситено беж тя олицетворява естествената простота, носи безгрижие, свобода и бунтарството. Ярко се откроява. Роклята е носител на нестандартния имидж, но и  на личния почерк. Тя леко докосва тялото  в стил свободно падане, но в никакъв случай не го описва.  Полите са леко разкроени  до А-линия, липсва кринолин, а обемът се постига от мек въздушен тюл. При този тип сватбена рокля няма точно определена талия. Това  дава възможност да бъде избрана от булки с различна структура на тялото. Присъстват флоралните елементи, които създават илюзията за разпръснати по роклята цветя или т.нар. 3D ефект. Дантелите са изцяло ръчно бродирани, липсват камъни и блестящи елементи. Завършеният „бохо” стил залага до голяма степен и на разнообразието от аксесоари – различни по стил и размери. С тяхна помощ може да се изгради романтична визия или  лек хипарски привкус. Характерно за бохо стила е наличието на поне един акцент в косата - венец от цветя, бижу за косата или  еластична лента за главата.
Бохо роклите са изключително разпространени в Америка и Западна Европа, като са предпочитани за градински, морски и като цяло за сватби на открито, като част от контакта с природата.
От тази година Boho Chik - роклите на Lillian West, част от Justin Alexander bridal се предлагат лично за теб и в България. Бутиците на  JUSTIN ALEXANDER в София – България Мол, и Мол Варна са вашата all inclusive сватбена дестинация. Следвайте сърцето си, а за останалото ще се погрижим ние!
www.aegeanparadise.eu