Всяка от нас си мечтае за място, на което да изчезне поне за час, да се откъсне от ежедневието и да се пренесе в свят, изпълнен с релакс, наслада за сетивата и грижа за най-силните ни женски оръжия – външността и красотата.

Да се погрижи за себе си с повод или без, да бъде бляскава. Момичетата от салони СОСО ни доказаха, че не е нужно да си моделза целта. С внимателно избран и изпълнен цвят на косата и стайлинг, маникюр и грим можем да се преобразим само за час-два. Едни съвременни Пепеляшки.
В авторският проект на салоните със стайлинги и маникюр с тенденции за сезона, моделите пред обектива са самите момичета от екипа. Много от вас ще разпознаят фризьорите Силвия Ангелска и Ели Григорова,както и лъчезарната Бетина от COCO drybar. От екипа на COCO nailhouse се включиха Петя, Сона и Ради и са неузнаваеми. Плитките са вече повече от тенденция, закачливо разпилени или подредени гладки вълни, прибрани коси в привидно небрежен кок или гладък и асиметричен. В маникюрът са актуални меките форми, минимализма и бляскавите акценти.
Превърнете грижата за себе си отново в удоволствие.Предлагаме да се убедите сами колко креативни са момичетата и как могат да ви преобразят като ги посетите още по празниците. Гарантирано, ще искате да се връщате отново и отново.


кв. Изток, ул. Николай Хайтов 2
fb: COCO drybar&more
fb: COCO NailSofia
Фотографии: Петър Тодорински Pro1 Studio
Стилист: Станимира Стефанова
Грим: Гергана Пащрапанска
Коса и нокти: COCO dry bar & nail house