На затворено парти пред ИТ бранша в България Bridal Fashion представи за първи път колекции 2014 на марките Roccobarocco и холивудската - Sherri Hill с етикет на Bridal Fashion.

 

 

Събитието бе във венециански стил в хотел Hilton и уважено от гости от страната и чужбина. Фирма Bridal Fashion е двоен премиум дилър на испанския гигант Pronovias и официален представител на My Lady, Enzoani и Jovani (www.jovani.com) – код на оторизиран дилър B50528.
Колекция есен/зима 2013/14 на световноизвестната Roccobarocco се отличава с контрол върху дизайна - присъстват строгите и изчистени линии, подходящи за стилната бизнес дама. При марката с етикет made in Italy вниманието е насочено към чистата елегантност и скъпите материи – кашмир, копринено кадифе, студена вълна с копринен състав и нежни копринени дантели. Едно от актуалните съчетания за сезона е фауна и барок с дискретен блясък и ръчно изработения принт от рози с диамантен прах върху дрехите.
Последната колекция от официални рокли на холивудския бранд с етикет на Bridal Fashion е вдъхновена от блясъка на тоалетите от миналия век и от филма за великия Гетсби. На почит са кристалите – подвижни и статични, елегантната линия и преливащите отблясъци. Цветовете са златно сребро, водно синьо, розов нар и мастилено виолетово. Тоалетите представиха едни от най-красивите носителки на короните Мисис България и Лейди България като Елена Караколева, Елеонора Манчева, Цвети Разложка и Радина Цонева. На финала Паолина Петракиева изуми със сватбена рокля в цвят - есенен изгрев над канале Гранде, изработен от копринена органза с акценти от венецианска дантела, а традиционният воал бе заменен с домино.
Младият актьор Иоан Карамфилов, партнирал си с Мила Йовович, Арманд Асанте, Лоренцо Ламас и Асен Блатечки представи кежуъл ансамбъл и смокинг в цвят искрящо шампанско от последната колекция на френската марка Cachаrel. Домакинята на събитието Анелия Костадинова блестеше в изумрудено зелен тоалет на американската Jovani.
Bridal Fashion вече е домакин на холивудския бранд Badgley&Mischka, чиито булчински и официални рокли от колекции 2014 очакват бъдещите клиентки с характерното за фирмата ВИП обслужване и най-ниски цени.