В историята на сватбените рокли назад във времето се отличават няколко булки, избрали тоалети, които създават стил и поставят крайъгълен камък в стила на бранша.

Имена като Грейс Кели, Джаки Кенеди и Одри Хепбърн са част от истинската класика, символи на изискаността и финеса. Големите дизайнери ежегодно представят на подиума своите най-красиви фантазии, с които обличат бъдещите булки.

За да бъде завършено едно тържество, всички на сватбата трябва да акомпанират стилово на булката, особено най-близките – майката на булката, кумата и шаферките. За тоалетите на тези дами се грижи бранда Sarah Danielle, известен със създаването на идеалните тоалети за приближените на младоженката. Защото майката на булката също заслужава най-доброто. Така марката залага на високо качество на материите (предимно естествена коприна, дюпон, микадо, шифон и сатен) и изключителна прецизност в изработката. В рокли на Sarah Danielle сме виждали звезди като Мерил Стрийп и Сара Джесика Паркър, известни с безупречния си стил.

Майката на булката присъства на повечето снимки, непосредствено до дъщеря си, участва в редица ритуали и е изключително важна част от тържеството. В случай, че очаквате вашето дете да сключи брак и пред вас стои избора на тоалет, ето няколко съвета, как да изберете най-подходящия:

1. Консултирайте се с двойката

Първото, което трябва да направите е да попитате дъщеря си и нейния годеник за подробности около сватбата – какъв ще бъде стилът, къде ще се проведе официалната част и къде – тържеството. Помолете ги да ви дадат някои снимки, които са избрали като вдъхновение за тържеството, така най-лесно ще си представите как да изглежда вашия тоалет.

2. Изберете цвят

Често булките предпочитат близките от тяхна страна да носят цветове от същата палитра като акцентите в булчинската рокля и аксесоарите. В такъв случай се съобразете с това. Всъщност няма такова правило и ако не са ви посочили изрично цвета, тогава се съобразете с този, който ви отива най-добре, както и със самата тема на сватбата, за да хармонирате със стила. Тъмно синьо, бежово, златисто, тюркоаз, сиво са винаги добър избор. По принцип е добре да избягвате цветове като бяло, шампанско, слонова кост, за да не отвличате вниманието от булката, също черно и червено, но често традициите могат да бъдат нарушавани.

3. Изберете стила

Никой не иска да засенчите двойката, нали? Но това съвсем не означава, че майката на булката трябва да бъде старомодна и консервативна. Можете да изберете дълга или къса рокля, както и изискан костюм и да застанете гордо до дъщеря си. Все пак това е и ваш ден.

4. Координирайте се с майката на младоженеца

Има едно старо правило, че майката на булката избира първа тоалета си и майката на младоженеца се съобразява с нея, но това всъщност е остаряло и съвсем не е задължително. Най-добре се чуйте с майката на бъдещия си зет и се разберете предварително или, ако имате възможност, пазарувайте заедно. Така ще обсъдите заедно тоалетите си, а какъв по-добър начин да опознаете друга жена, какъвто е пазаруването?!

За марката Sarah Danielle, обличането на майката на булката е предизвикателство и цел. Те представят и представляват силната и стилна жена, която е пример в живота на дъщеря си. Имат голяма колекция от модели, подходящи за различни жени, така че имате голям избор от кройки, цветове и материи, така че да откриете тоалета, който търсите. Да откриете идеалната рокля със Sarah Danielle не трудно. Просто потърсете.

На снимката: Дони Василева , Ексклузивен представител за България - BRIDAL HOUSE

www.aegenaparadise.eu