Може би сте на крачка да кажете ДА? А може би вече сте го направили? Ако сте вече на път за сватбените пръстени, може би трябва да прочете нещичко по въпроса.

Изборът им е повече от обикновено пазаруване, той е символ на доживотно обещание за любов, уважение и нежна грижа. Но не оставяйте сериозността на случая да ви остави далеч от забавлението, в което може да се превърне търсенето на вашия модел. Ако решите да вложите повече средства за уникални сватбени халки, те могат да се превърнат в семейна ценност, която да се предава на следващите поколения.

Възможностите наистина са безброй, ето защо е добре да съгласувате най-малкото стила и материала, от който ще са изработени пръстените. Ако единият от вас има предпочитания към романтичен дизайн, а другият предпочита изчистени модерни линии, имате проблем. Разгледайте заедно каталози и отбелязвайте и по възможност отделяйте за по-късен преглед всички модели, които поне малко са допаднали и на двамата. Може би ще трябва да се ориентирате в групите, които се срещат най-често.

 

Класически

Традиционните халки са гладки, бляскави или матирани. Все по-често се младоженците избират комбинация от бяло и жълто злато, въпреки че класическият модел блести само в жълто. Масивни или фини, пръстените те са със загладени ръбове и надпис от вътрешната страна, който включва името на любимия и датата на паметното събитие.

 

Романтични

Стилът се свързва с различни символи, които изразяват чисти емоции. В тях много често се срещат инкрустирани различни скъпоценни или полускъпоценни камъни, които особено подчертават смисъла на вечност, заложен в романтичните сватбени пръстени. Обикновено са със заоблени форми и мотиви, които се преплитат в причудливи нежни мрежи. Романтичните пръстени могат да са и по-изчистени, но никога абсолютно гладки.

 

Уникални и необикновени

Тук се включват всички сватбени халки, които са далеч от традиционните представи. Те могат да бъдат изработени специално за вас и съобразени с личния ви стил. Разбира се, не е задължително да са еднакви, но бихте могли поне един мотив да присъства и в дамския и мъжкия вариант. Изборът на материал също би могъл да се различава от масово предпочитания благороден метал като златото.

 

Архитектурно-геометрични

Стилът на този вид сватбени пръстени е инспириран от модерната урбанистична естетика. Мотивите са преди всичко геометрични фигури и имат ясно изразени линии и чисти ръбове, които дават предимство на формата и подчертават абстрактния дизайн.

 

С това не се изчерпват всички възможности! За други интересни и уникални предложения, можете да посетите магазина на бул. Стефан Стамболов 22.