Wearing the Dream

Знаете ли кое е едно от най-хубавите неща, които могат да ви се случат през есента? – СВАТБА, разбира се!
А когато сте на прага на точно това приятно събитие, най-добрият помощник в подготовката е списание СВАТБА.

 

 

Мечтаната рокля

В есенния брой в центъра на събитията е, разбира се, булката и нейната мечтана рокля. Едва ли има толкова жени по света, които да пресъздават в най-съкровените си мечти друго събитие толкова често, колкото деня в който ще кажат “Да”. Вие знаете ли коя е вашата сватбена рокля? Защото СВАТБА подбира за вас най-добрите, сред добрите. Творения, създадени от вашите мечти.

 

Организацията

Подготовката на сватбеното тържество е трудна и изключително отговорна задача с много детайли, всеки от които – важен. Булчинската рокля може и да е перлата в короната на събитието, но останалите части изискват прецизна подготовка. В страниците на есенния брой на списанието, открийте най-подходящите места, най-големите професионалисти и най-добрите идеи.

 

Големите имена в модата

В настоящия си брой, СВАТБА обръща внимание на един от гениите в голямата вселена на модата, самотникът, спечелил света, човекът, станал известен с това, че свързва света на модата с този на изкуството и културата, тунизиец по произход и парижанин по душа - Azzedine Ala?a. Едно интерсено име с ново предложение – парфюм с марката Ala?a Paris.

 

Ексцентрично, но красиво

Предложение за сватбената украса или малки подаръчета за гостите – живи пеперуди, отглеждани с много любов от една интересна дама. Романтична идея с дълбока символика за онези, които търсят нещо различно.

 

Ново и полезно

Знаете ли какво е “криолиполиза”? Различен метод да изглеждате в перфектна форма и да бъдете готови да облечете сватбената си рокля. Вижте подробностите в новия брой на СВАТБА.

 

За любовта, която трае дълго

След сватбата, дните могат да бъдат отброявани с годишнини. Кои са най-важните от тях и какво ги отличава? Какви са традиционните подаръци за всяка годишнина и как се наричат? Отговорите прочетете в СВАТБА.

 

Осмо сватбено изложение


Само в новия брой на списание СВАТБА е приложена покана за осмото сватбено изложение BALKANICA WEDDING@HONEYMOON EXPO 2016. С нея ще имате възможност да участвате в томболата на единственото изложение за сватбения ден и да спечелите някоя от многото награди. www.balkanicaexpo.com

 

И още…


Както всеки път списание СВАТБА остава вярно на себе си и показва най-новите тенденции в грима и бижутерията, най-добрите места за вашето тържество и най-големите тайни в подготовката. За вас остава прекрасната есенна сватба!