„Няма по-добър начин да се сбогуваме със зимата, мрачното време и настроение от голяма доза “цветотерапия” – еликсир за младост и оптимизъм, вдъхновен от цветовете на дъгата. Време е да презаредим батериите с колекцията THE POWER OF COLOR - еуфоричен и преливащ от енергия прочит на пролет 2019. Доказан лек, с който да подсилите доброто си настроение и да събудите позитивните емоции. Защото любовта е всичко. Всичко, от което имаме нужда, е любов! „

                                Nicolas Degennes, артистичен грим директор на Givenchy

 

Лимитираното издание  на ружовете PRISME BLUSH идват в персонализирани опаковки, преливащи от бяло в розово. Те са в две цветови хармонии - в оранжевата гама, зареден с много енергия и в нежни розови нюанси и напомня на букет рози, казващ “Обичам те”. Формулата е лека, комфортна и дълготрайна, благодарение на специална атомизираща технология. Комбинацията от два цвята позволява постигането на разнообразни резултати. По-тъмният, матов нюанс е силно пигментиран. Светлият цвят е перлен и озарява скулите. Смесете двата нюанса за деликатно сияен резултат.

DUAL LINER създава ефект на дъга върху клепачите си с едно плъзгане. Нанасянето е бързо и лесно, благодарение на кремообразната текстура и интензивните пигменти. Използвайте едновременно двата цвята, за да подчертаете и озарите погледа. DUAL LINER идва в две лимитирани цветови комбинации.

 

 Лимитирано издание на емблематичното червило LE ROUGE е в специална опаковка от кожа в розово омбре, контрастираща с яркия оранжево-червен цвят, който крие вътре. Кремообразната формула и наситените пигменти обагрят и перфектно оформят контура с едно движение. Микро сфери хиалуронова киселина изглаждат, уплътняват и хидратират устните за дълги часове. Балсамът за устни LE ROUGE PERFECTO тази пролет е представен в коралово. Иновативната формула с еозин взаимодейства с pH на устните и предлага персонализиран нюанс на цвета за всеки свой притежател. Хиалуронова киселина и пипер в състава гарантират гладки и сочни устни. Лакът за нокти LE VERNIS  е в тъмносин цвят като нощното небе и е идеалният завършек на тази визия. Той добавя дълбочина, върху която да изпъкнат останалите продукти от колекцията THE POWER OF COLOR.