METALLICS


Есенната палитра на Dior е наелектризирана от блясъка на метала, с пищни цветове и богати текстури, създавайки сблъсък на искрящия металик и заглушения мат. За дамите с многоизмерна персоналност, които се осмеляват да носят цвят и знаят как да играят с  ефектите, за да изгрдят една собствена, уверена визия.


Metalizer Eyes & Lips е хибриден продукт на Dior, който внася ново измерение в грима със силно пигментирани очи и устни. Малката тубичка с накрайник съхранява в себе си пигменти с метален ефект, капсулирани в кремообразна, бързосъхнеща текстура. Нанесен с пръсти дава лек цветен воал върху клепачите, а положен с четка дава дълготраен дързък финиш. Поставен върху червилото се заиграва с контрастите и създава блясък. Шестте цвята са, в които се предлага са хипнотичен графит, петролено зелено, розово шампанско, медно оранжево, румено розово, патладжан или бронзово - отразява цвета на тубичката.
Магнетични и хипнотични са двете опушени хармонии на палитрата 5 Couleurs. С нова плъзгаща се върху кожата текстура сенките се комбинират лесно за постигане на матов или сатенен ефект. Diorshow Bold Brow придава на очите силно присъствие при продължаващият тренд на плътните вежди.  Обогатената с микрофибри и витамини текстура спомага за заздравяването на веждите. Мини четчицата му покрива всяко косъмче. Налични в три пепеливи нюанса, за постигане на естествен резултат.  Със скосеното си връхче за истински графични линии, Diorshow Pro Liner подчертава очите с пигментирана линия и плътен цвят в есенно Burgundy.  Diorblush Colour & Light  е лек руж с двоен накрайник, за деликатно скулптиране на контурите на лицето и ретуш по всяко време на деня. Кремообразната текстура прелива плавно в кожата, като освежава и придава сияние. Шестте шикозни нови цвята на червилото Rouge Dior са създадени за да се комбинират с богатите нюанси и металически ефекти на очите, лицето и ноктите. Завършеният вид на устните дават моливите Dior Contour като фино ги подчертават. Контрастните игри продължават до върха на пръстите с лаковете Dior Vernis, които съдържат в себе си цялата сила цветовете.