Мечтаете ли за незабравима сватба?


Едва ли някой ще даде отрицателен отговор на този въпрос. Много лесно може да го постигнете с една проверена във времето рецепта.

Направете различна сватба и истинско шоу, в което да участват не само младоженците, кумовете и родителите. Предложете и на гостите си да бъдат не статисти, а активни участници в това събитие. Нека вашата сватба да се запомни с елегантност и стил, и да показвате на деца и внуци снимките с гордост.
Много от вас са гледали сватбата на принц Уилям и Кейт, по-възрастните ще си спомнят и другите
сватби в английското кралско семейство – разбира се тази на принц Джеймс и Лейди Даяна, а след това и на Джеймс и Камила. Всички дами носят украси за глава или елегантни шапки. Да, разбира се, разликата я правят ШАПКИТЕ! Традицията повелява жените да бъдат с покрита глава в храма по време на венчавката и именно шапката позволява всяка дама да изиграе ролята, която си е избрала. На Вашата сватба, в зала или на открито, шапки-те ще направят атмосферата по-изискана, стилна и елегантна.


Вие може да постигнете всичко това като много лесно като посетите едно място в София, което е уникално – това е „Къщата на шапките”. С традиция от 1992 г. нейната артистична собственичка Ирина Сaрдарева, в магическа атмосфера предлага своите уникални,ръчно направени шапки и украси за глава. Класата на тези произведения на изкуството е затвърдена от присъствието им на многобройните официални тържества у нас и в чужбина, филмови, телевизионни итеатрални продукции. С материал от роклята/тоалета/ може да се изработи идеалният аксесоар за глава, който да подчертава красотата и да ви направи единствена и незабравима. Шапките на Ирина Сaрдарева са се представяли достойно както на изискващи строго спазване на протокола събития като аудиенции при папата, чай с кралицата на Великобритания, така и на форуми, позволяващи повече свобода и екстравагантност като конните надбягвания в Аскът, Кентъки и Дубай.
За вашата сватба се доверете на Ирина Сардарева и Къщата на шапките!

 


www.shapkibg.com