Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с новата политика на “Елма 93” ООД за поверителност и новата политика за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате този уеб сайт.

 


ПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ


Защитата на Вашите лични данни е важна за нас. Ние оценяваме оказаното ни доверие избирайки да посетите и използвате svatbamagazine.com като следваме произтичащите от това ангажименти да пазим неприкосновеността на предоставената ни от Вас лична информация като се стремим строго да се придържаме към ЗЗЛД. Настоящият документ, който подлежи на периодични актуализации, описва как използваме и обработваме личната Ви информация. Тук също ще намерите информация как да се свържете с нас, ако имате въпроси относно защитата на личните Ви данни.


Следващата декларация представя как е гарантирана защитата на данните и какъв вид данни за какви цели се събират.


ДЕКЛАРАЦИЯ

Събиране, обработка и предаване на лични данни:

Не е необходимо да ни предоставяте лична информация, за да разгледате сайта ни: svatbamagazine.com

1. Събираме личните Ви данни, когато:

• създавате потребителски профил на сайта (имена, имейл и парола);
• извършвате запитвания до нас чрез формата за контакти (имена, имейл и парола);
• изпращате ни е-мейл или се свързвате по телефона с нас чрез сайта (име, е-мейл);2. Сигурност на данните

Изпoлзваме SSL – протокол (Secure Socket Layer), за да се предотврати злоупотребата с данни от трети лица. Можете да сте сигурни в това като проверите в лентата за статуса на Вашия браузър символът катинар, който е заключен и адресната лента започва с протокола „https://“.


3.Съгласие и използване на данни за посочените цели:

Когато въвеждате лични или служебни данни (електронни адреси, имена, адреси), разкриването на данните се извършва напълно доброволно. Въвеждайки данните, Вие давате съгласие за събирането, обработката и използването им с цел установяване на контакт. Събиране, обработка и използване за каквито и да са други цели не се извършва. Това съгласие може да бъде отменено по всяко време, считано за бъдещ период. Предаване на вашите лични данни не се извършва, освен ако изрично желаете това.


4.Право на информация:

Имате право да поискате информация за това какви данни се съхраняват за вас, техния произход, получателите им, както и с каква цел се съхраняват. Нашият екип ще ви предостави тази информация на посочен от Вас имейл. Освен това имате право личните Ви данни да бъдат коригирани, блокирани и изтривани, в съответствие с нормативните разпоредби.


5.Сигурност:

“Елма 93” ООД и svatbamagazine.com прилагат цялостни технически и организационни мерки за защита на предоставяните данни срещу случайно или умишлено манипулиране, загуба, унищожение и достъп от неупълномощени лица. Нашите мерки за сигурност се подобряват непрекъснато, в крак с технологичното развитие.


6.Допълнителна информация:

Вашето доверие е важно за нас. Затова ще отговорим на всички Ваши запитвания относно обработката на личните Ви данни. Ако имате въпроси, на които не сте получили отговор от настоящата декларация за защита на данните, или ако желаете да получите по-задълбочена информация по определен въпрос, моля, свържете се по всяко време с нашия екип на “Елма 93” ООД чрез контактната форма