LE ROUGE SCULPT
ТРЯБВА ДА ГО ИМАШПървото червило в два нюанса на Givenchy предлага цвят и контуриране с едно единствено нанасяне. Неговият скулптуриращ и придаващ обем ефект ремоделира усмивката. Устните са украсени с блестящ нюанс, докато по-тъмният цвят перфектно контурира устата.
Колекция в колекцията! Това уникално червило идва в пет нюанса, всеки съдържащ перфектен цвят, подчертан от собствената си нюансна сянка.
За да осигури елегантен визуален баланс, нюанса на контура е в тон с основниян цвят, но е обогатен с разкриващо се черно, взаимодействащп с основата. Засилен от този цветови усилвател, Le Rouge Sculpt натурално приляга на устните, дарявайки ги с изобразителен резултат. Чувствен и непокорен.
Тази лимитирана серия предлага всички качества на гамата Le Rouge: кремообразна текстура за комфортен полуматов завършек; ултраконцентрирани пигменти осигуряващи дълготрайност; пчелен восък и хиалуронова киселина за изграждане на обем и овлажняване на устните.
Емблематичен подпис създаден от Francois Demachy, Director of Olfactory De


LIP LINER NOIR RÉVÉLATEUR


Професионален продукт за многобройни приложения. Силата на черното е използвана за подчертаване контурите на устните и за придаване на нов живот на тяхната форма. Също се осигурява по-голяма издържливост и предотвратява появата на несъвършенства.
Този многофунционален молив за устни може да бъде използван и като база и като топ, за да засили цвета, отговарящ на твоето настроение. С едно нанасяне подчертава визуалния ефект на Le Rouge Sculpt. Той с лекота променя формата на устните като подчертава очертанията им и помага за изграждането на обем.
Nicolas Degennesобича да го използва върху цялата повърхност на устните, съчетан с прозрачния Gloss Revelateurили Rouge Perfecto. Така черното постепенно взаимодейства с кожата и усилва естествения цвят на устните.


GLOSS NOIR RÉVÉLATEUR


Подписът на Givenchy за перфектен резултат.
Тази ултра блестяща формула се свързва с кожата и пробужда естественото pH. Устните са дарени с елегантност и мистерия. Приложен самостоятелно, той придава на устните така желания обем, приложен върху червило подчертава дълбочината на цвета докато увеличава блясъка му.


BLUSH NOIR RÉVÉLATEUR
За  NOIR RÉVÉLATEUR


За първи път, Noir Révélateurе под формата на руж.
Неговата черна формула взаимодейства с pH на кожата , за да разкрие персонализиран розов нюанс за смел и романтичен резултат.
Етерични масла съдържащи матиращи сили, силикон, които се освобождават още с нанасянето, придават еластичност и комфорт на кожата без омазняване.
Тази лека, свежа и прахообразна текстура акцентира върху естествения резултат придаващ цвят на скулите.

LINER VINYL OMBRE COUTURE


В духът на цялата колекция четката на LINER VINYL Rosy Blackможе да бъде използвана, за да се създаде линия, чиято дебелина може да варира, но черният и оттенък е непроменен и блестящ.
Флуидната текстура на продукта го прави лесен за употреба.
Неговият блясък е резултат от голямо количество силно светлинни перлени частици с множество розови и лилави отражения.
Същите перлени частици които осветяват LINER VINYL засилват ефекта и на OMBRE COUTURE, чиито кремообразен нюанс пронизва с блясъка си.Съдържащ точното количество силикон, те са толкова лесни за нанасяне колкото и за носене.

 

LE ROUGE

В духа на дългоочакваното фешън шоу на Модната къща, LE ROUGE даде началото на тенденция, като допълни гамата със седем нови нюанса:
BRUN CASUAL –ROSE BRODERIE –FRAMBOISE COUTURE-CORAIL BACKSTAGE –ROUGE FÉTICHE –POURPRE EDGY-PRUNE TRENDY
Тези нови цветове допълват „Модния гардероб“ на емблематичното червило на Givenchy, който вече ще съдържа 27 различни нюанса. Възползвайки се от тайните и опита на производителите на луксозната кожа, този аксесоар се предлага в опаковка от кожа, украсена с емблематичния метален бутон.
Що се отнася до текстурата, кремообразната формула на LE ROUGEсъздава кадифена обвивка, която дарява устните с комфорт. Високо наситена с висококачествени пигменти, подпомагащи бързото нанасяне и усещането за „голи устни“, тектурата създава перфектната усмивка. Изключително фини LE ROUGE елегантно придават нова форма на усните. Пчеленият восък създава комфорт докато микросферите хиалуронова киселина придават обем и овлажняват устните.
Специално за тази гама Francois Demachy и Nicolas Degennes създадоха деликатен, пудрен аромат, съставен от мимоза, касис и бензоин.