Le Gemme

нова колекция аромати на Bulgari, посветена на мъжете, в която скъпоценни камъни и парфюми се преплитат за едно обонятелно пътешествие около шест емблематични камъка, всеки от тях с интензивен цвят и силна историческа връзка. Шестте решителни и харизматични творения са вдъхновени и наречени на различен скъпоценен камък.

ТYGAR препраща към камъка Окото на тигъра, който свързва енергията на земята със слънцето. Експлозивен грейпфрут, акорд от наситени дървесни нотки и Амброкс, улавят изключителната енергия на камъка.

MALAKEOS Красивият с интензивен зелен цвят Малахит бил известен още от древността със  свойството да балансира енергиите и да абсорбира негативната енергия. Композиция на Фужер за този аромат, използва есенциите на лавандула, гераниум и дъбов мъх.

AMBERO Чрез пикантни, закръглени и леко кехлибарени нотки, е представена различна интерпретация на ветивер с топло, плътно и завладяващо сърце, което напомня амбър. Свежият джинджър внася блестящ аспект, с хладно, цитрусово и пикантно усещане. Аромат със земни нотки, изненадващ и решителен модерен парфюм.

GYAN Щедра доза  жасмин Самбак, обгръща аромата със своята чувственост. Смесен с индонезийско пачули и ориенталски тамян е създаден аристократичен мъжки аромат, вдъхновен от тъмносините сапфири на Кашмир.

GARANAT Символ на страстта, идваща от тъмночервеното на граната. Ароматът е вдъхновен от роза Дамасцена и допълнен от пушен кадифен тамян.

ONEKH Величествена дървесна композиция с безценната есенция от Агарово дърво. Тя е с много фасети - дървесни, пикантни, животински. Ароматът е загадъчен, мистериозен и очарователен, както и самият оникс.