Мускусния подпис на ароматната линия е ре-интерпретиран и по-фин с обезоръжаваща чистота и богата дълбочина. Сюблимното сърце от мускус е подчертано от букет бели цветя, докато кашмерана му отдава своята топлина.

Върховно пристрастяващ нов аромат, който предизвиква сетивата и обгръща тялото. Може да се носи сам, но и наслоен с другите три аромати на линията за опияняващо, върховно удоволствие.

  

Новата версия на емблематичния аромат е създаден като музикално произведение, в което всяка нота има значение и всеки нюанс макар и чут остава неопределен. В тази тоалетна вода е подчертана есенциалната роза от Грас, която е смесена  с жасмин за сияен ефект. Нов акорд на нежна момина сълза, любимо цвете на Кристиян Диор, придава свежест и одухотвореност на композицията. Множество цитрусови нотки и деликатно пачули се вихрят в безкраен ароматен танц, който замайва сетивата.

  

Два нови продукта за ежедневната грижа идват за да удължат обгръщащите флорални нотки на парфюма и да подчертаят неговия подпис. Хидратиращият лосион за тяло обвива кожата в мек, копринен воал с моментално свежо усещане. Богатата пяна на душ гела в деликатен нюанс на прозрачно розово е като омайваща милувка, която подчертава флоралната красота на JOY by Dior.

 

Свеж и непредвидим, разтърсващ със своята дързост и енергичност, това е ароматът на свободолюбивите мъже. След тоалетната вода и парфюма, тази нова интерпретация на уханието въплъщава бунтарския дух на Джентълмена. Този колон е неговият отличителен ароматен почерк, оставящ следа на освежаваща свобода. Свръх дозата от цитруси внасят необуздана енергия, розмарина и пудрен ирис уравновесяват и добавя елегантност. Непреходен ветивер затвърждава отличителния характер на Gentleman Cologne. Нотка амброксан и кадифен мускус поставят финала на забележителната композиция. Дръзко и нескромно. Със стил.