Уникално, силно, чувствено и елегантно е новото ухание на Versace pour femme. Неустоимите плодови нотки на освежаващо сорбе от касис и ябълка Грани Смит на върха, са последвани от флоралния букет от въображаеми диви цветове с незабравим аромат.

 

Новия аромат Gabrielle на Chanel разказва историята на жената, следвала страстно своята интуиция и желания. В основата му е ново въображаемо „бяло· цвете, толкова омайващо, сякаш светлината му се излъчва от кожата. За него сътворяване парфюмеристът използва белите цветя на портокал, иланг-иланг, жасмин и тубероза, които присъстват в ароматите на  Chanel, но винаги досега са били обвити в дървесни нотки или екстракти.

 

Le Gemme

нова колекция аромати на Bulgari, посветена на мъжете, в която скъпоценни камъни и парфюми се преплитат за едно обонятелно пътешествие около шест емблематични камъка, всеки от тях с интензивен цвят и силна историческа връзка. Шестте решителни и харизматични творения са вдъхновени и наречени на различен скъпоценен камък.

 

Girl of Now

Аромат с абсолютно пристрастяващ бадемов дъх, вдъхновен от емблематичния олфактивен подпис на ELIE SAAB: неустоимо пачули и портокалов цвят. Круша и мандарина внясят сияйност, а прясно изпеченото пистакио подчертава аромата на горчив бадем. За този аромат е създадено ново ексклузивно цвете, наречено Ормонд. Портокаловия цвят абсолю е дестилиран с есенция на горчив бадем и е добавен към букета от бял жасмин и магнолия. Зърната от тонка и бадемовото мляко създават луксозна и топла база, а пачули удължава мистичния аромат. Флаконът създаден от ценно стъкло, е инкрустиран с иконично цвете в пастелно сини тонове, взето назаем от аксесоарите на ELIE SAAB.

 

J’adore L’Or

Вълнуващ и магичен аромат, който постепенно развива своята флорална природа, оживявайки върху кожата с безкрайни чувствени нюанси. Един от малкото парфюми, щедро надарен с абсолю на уникалния жасмин от Грас, който има поразяващо чувствено и благородно ухание и е докоснат от емблематичната майска роза, с нейния меден и щедър аромат. Комбинацията от двата абсолю екстракта създава една богата ода за юга и освобождават аромат на замечтани летни нощи.