Мускусния подпис на ароматната линия е ре-интерпретиран и по-фин с обезоръжаваща чистота и богата дълбочина. Сюблимното сърце от мускус е подчертано от букет бели цветя, докато кашмерана му отдава своята топлина.

Върховно пристрастяващ нов аромат, който предизвиква сетивата и обгръща тялото. Може да се носи сам, но и наслоен с другите три аромати на линията за опияняващо, върховно удоволствие.

  

Новата версия на емблематичния аромат е създаден като музикално произведение, в което всяка нота има значение и всеки нюанс макар и чут остава неопределен. В тази тоалетна вода е подчертана есенциалната роза от Грас, която е смесена  с жасмин за сияен ефект. Нов акорд на нежна момина сълза, любимо цвете на Кристиян Диор, придава свежест и одухотвореност на композицията. Множество цитрусови нотки и деликатно пачули се вихрят в безкраен ароматен танц, който замайва сетивата.

  

Два нови продукта за ежедневната грижа идват за да удължат обгръщащите флорални нотки на парфюма и да подчертаят неговия подпис. Хидратиращият лосион за тяло обвива кожата в мек, копринен воал с моментално свежо усещане. Богатата пяна на душ гела в деликатен нюанс на прозрачно розово е като омайваща милувка, която подчертава флоралната красота на JOY by Dior.

 

Свеж и непредвидим, разтърсващ със своята дързост и енергичност, това е ароматът на свободолюбивите мъже. След тоалетната вода и парфюма, тази нова интерпретация на уханието въплъщава бунтарския дух на Джентълмена. Този колон е неговият отличителен ароматен почерк, оставящ следа на освежаваща свобода. Свръх дозата от цитруси внасят необуздана енергия, розмарина и пудрен ирис уравновесяват и добавя елегантност. Непреходен ветивер затвърждава отличителния характер на Gentleman Cologne. Нотка амброксан и кадифен мускус поставят финала на забележителната композиция. Дръзко и нескромно. Със стил.

 

Уникално, силно, чувствено и елегантно е новото ухание на Versace pour femme. Неустоимите плодови нотки на освежаващо сорбе от касис и ябълка Грани Смит на върха, са последвани от флоралния букет от въображаеми диви цветове с незабравим аромат.

 

Новия аромат Gabrielle на Chanel разказва историята на жената, следвала страстно своята интуиция и желания. В основата му е ново въображаемо „бяло· цвете, толкова омайващо, сякаш светлината му се излъчва от кожата. За него сътворяване парфюмеристът използва белите цветя на портокал, иланг-иланг, жасмин и тубероза, които присъстват в ароматите на  Chanel, но винаги досега са били обвити в дървесни нотки или екстракти.

 

Le Gemme

нова колекция аромати на Bulgari, посветена на мъжете, в която скъпоценни камъни и парфюми се преплитат за едно обонятелно пътешествие около шест емблематични камъка, всеки от тях с интензивен цвят и силна историческа връзка. Шестте решителни и харизматични творения са вдъхновени и наречени на различен скъпоценен камък.

 

Girl of Now

Аромат с абсолютно пристрастяващ бадемов дъх, вдъхновен от емблематичния олфактивен подпис на ELIE SAAB: неустоимо пачули и портокалов цвят. Круша и мандарина внясят сияйност, а прясно изпеченото пистакио подчертава аромата на горчив бадем. За този аромат е създадено ново ексклузивно цвете, наречено Ормонд. Портокаловия цвят абсолю е дестилиран с есенция на горчив бадем и е добавен към букета от бял жасмин и магнолия. Зърната от тонка и бадемовото мляко създават луксозна и топла база, а пачули удължава мистичния аромат. Флаконът създаден от ценно стъкло, е инкрустиран с иконично цвете в пастелно сини тонове, взето назаем от аксесоарите на ELIE SAAB.