През последните години българската автентична сватба се завърна с пълна сила и все по-често бъдещи младоженци търсят традиционни народни носии вместо модерни костюми.

 

Есента е прекрасен сезон за сватбени тържества, самата природа предполага чудесни идеи за украсата и темата на сватбата. Ако сте избрали този момент, то ви предстои красиво пътешествие сред креативни идеи. В такъв случай, не забравяйте шаферките.

 

В историята на сватбените рокли назад във времето се отличават няколко булки, избрали тоалети, които създават стил и поставят крайъгълен камък в стила на бранша.

Сватбените традиции са най-прекрасната и весела част от празника. Те поддържат настроението и непрекъснато провокират вниманието на гостите, за да забавляват и създават незабравимата атмосфера на най-красивия ден в живота ви.

Много младоженци пропуската да съставят сватбена листа, защото не желаят гостите им да се чувстват задължени да купят определени подаръци. Но ако не съставите такъв списък, рискувате да получите неща, които не са ви необходими.

 

Розовият цвят във всичките си нюанси присъства в сватбените облекла и церемонии. Като истински символ на нежност, той добавя прекрасни акценти и често успешно и ефектно заменя класическото бяло.

Сватба

 

Подготвяйки се за сватба, това което най-много ви вълнува, е всичко да се случи така, както предварително сте планирали. Не пренебрегвайте съветите, които можете да получите както от професионални сватбени агенции, така и от списания, интернет и приятели, минали по този път.