PALOMA FASHION е марка, специализирана в създаването на булчински и официални тоалети. Стилът на тоалетите се отличава с авторския почерк,  висококачествените материи, перфектната изработка и вниманието, което се обръща на кройките и детайлите. Дизайнерът, който твори за PALOMA FASHION  е Поля Кинова.

Италиански дизайнер представи нов метод за създаване на мъжка мода

По време на пресконференция на 25 януари 2017 г. в Platinum Business Center се състоя първото официално представяне в България на италианския дизайнер и стилист Алберто Веделаго и на неговия бранд ACCADEMYA  /„Академия“/.

Мечтаете ли за незабравима сватба?


Едва ли някой ще даде отрицателен отговор на този въпрос. Много лесно може да го постигнете с една проверена във времето рецепта.

Moднa Kъщa “Aгpecop” – Aceнoвгpaд e пpoизвoдитeл нa мъжки кocтюми, който в последните години се доказва все повече на пазара за мъжка мода.

(Материала е подготвен с информация от книгата на Р.Ганева “Знаците на българското традиционно облекло”)


През последните години българската автентична сватба се завърна с пълна сила и все по-често бъдещи младоженци търсят традиционни народни носии вместо модерни костюми.

Съветът на дизайнера...

Има ли сезон по-подходящ за празнуване на любовта и изричане на клетви за вярност от лятото? Дори да се замисляте затова, недейте.

Чаровната и талантлива певица Есил Дюран от няколко години се изявява успешно и като моден дизайнер.

 

 Едно име, една марка, една модна къща...

булчинска роклясватбена роклясватбена рокляElie Saab

 

Началото

Има хора, благословени от природата с ясно изразен талант, заложен в начина на мислене и вплетен в мечтите и плановете в неразривно съотношение. Такива хора се срещат рядко, но обикновено постиженията им изпреварват самите тях. Такъв човек е Elie Saab.