BG

EN

за нас
сватба

Списание СВАТБА е първото в България специализирано сезонно издание за сватбения ден.
Излиза на медийния пазар от април 1996 г. и е утвърдено като ценен помощник на хората, решили да встъпят в брак и на техните близки.

Предлага богата информация и съвети, покриващи всички теми свързани с организацията на сватбата: булчинска и официална мода, сватбени агенции, ресторанти, хотели, сладкарници, бижутерия, цветя, балони, козметика, сватбени пътешествия, идеи за новия дом и др. Екипът на изданието следи внимателно българските и световни тенденции в булчинската мода и ги представя на страниците си.

СВАТБА е съорганизатор и основен медиен партньор на единственото специализирано изложение в България BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO за сватбения ден и медения месец www.balkanicaexpo.com.

Издание на списание СВАТБА е  СВАТБЕН ОРГАНАЙЗЕР, списание с джобен формат, което се разпространява безплатно в 40 Обредни дома в цяла България.

Читателите на списанието са хора от различни възрастови групи, решили да създадат семейство, а също и утвърдени бизнесмени и търговци, предлагащи стоки и услуги за сватбения ден.

Списание СВАТБА се разпостранява в цялата страна от най-големите разпространителни агенции. Стари броеве се подаряват на изложения и в обредните зали.

Цена - 6 лв.

При интерес за рекламно участие, моля изпратете  e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , за да Ви запознаем с нашата рекламна тарифа.