BG

EN

сватбени

АКТУАЛНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ЗА СЕЗОНА И СЪВЕТИ ЗА ИЗБОРА НА БУЛЧИНСКАТА РОКЛЯ И АКСЕСОАРИТЕ В ТОЗИ БРОЙ НА СП. СВАТБА ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ ОТ ДИЗАЙНЕР ГЕРГАНА СИМЕОНОВА. ТЯ СЪЗДАВА БУТИКОВА МОДА НА СВЕТОВНО НИВО С МАРКАТА SIMON. ATELIER SIMON Е ДОБРЕ ПОЗНАТО В МОДНАТА ИНДУСТРИЯ И ВЕЧЕ ГОДИНИ НАРЕД СЪЗДАВА ОФИЦИАЛНИ И СВАТБЕНИ ТОАЛЕТИ, ОЛИЦЕТВОРЯВАЩИ РАВНОВЕСИЕТО МЕЖДУ КРАСОТАТА И КОМФОРТА, СЕКАСПИЛА И ЕЛЕГНАТНОСТТА. ATELIER SIMON ИМА СИЛНО ПРИСЪСТВИЕ КАКТО НА БЪЛГАРСКИЯ, ТАКА И НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАЗАР.
ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА МАРКАТА СА ХОРА ИНДИВИДУАЛИСТИ СЪС СТИЛ, ЦЕНЯЩИ ВИСОКОКАЧЕСТВЕНАТА ИЗРАБОТКА И ЛУКСА. МАТЕРИИТЕ СА ОТ ФРЕНСКИ, АНГЛИЙСКИ И ИТАЛAНСКИ ФАБРИКИ ЗА HAUTЕ COUTURE, А ДЕКОРАЦИИТЕ СА ОТ КРИСТАЛИ SWAROVSKI. ЖИВОПИСНИТЕ ТЪРСЕНИЯ НА ДИЗАЙНЕР ГЕРГАНА СИМЕОНОВА СЕ ПРОЯВЯВЯТ В ПРЕЦИЗНИЯ ДЕТАЙЛ И ЦВЕТОВИТЕ КОМБИНАЦИИ.

Материите
С настъпването на зимния сезон се сменят и мате- риите, предназначени за роклята, в която ще бъдете неотразима на дългоочаквания приказен ден. Нежни- те, ефирни, полупрозрачни шифони и коприни отстъп- ват място на суровата коприна, жакарда и тафтата във всичките й разновидности. Класическата сатени- рана коприна, разбира се, отново присъства, както и неизбежният кристален тюл. Дантелата често бива заменена от сложни бродирани комбинации от крис- тали и перли Swarovski.


Продължението на текста и екслузивни снимки от колекцията на Princess fashion studio ще откриете в брой 53 зима 2010/2011