for her fleur musc

 
"Fleur musc беше роден от желанието ми да създам аромат с мускусно сърце, заобиколено от топли, богати розови цветя, което да създаде уникален розов нюанс"
Нарсизо Родригез
Иконичната колекция аромати продължава да изненадва и да пленява. Представяме for her fleur musc на Narciso Rodriguez. Исрящият дух на for her fleur musc въплъщава дълбоката чувственост на всяка жена. Уникален и пристрастяващ: този нов аромат претворява наново двойната същност в сърцето на колекция for her на Narciso Rodriguez с потаен чар и пламенна страст.


“Fleur musc представя смела, пламенна женственост, това е аромат, който поражда чар и грация"

Нарсизо Родригез


for her fleur musc е вдъхновен от жените, които излъчват независимост с изключителна елегантност. “Fleur musc притежава духа на много жени" казва дизайнерът. Ароматът улавя свободата и един нюанс на женствеността , който обхваща всичко; сияе с нова жизненост и предава чувствена самоувереност.


“Кармен притежава грация и красота, която е едновременно провокативна и скромна. В този нов портрет тя изразява увереността с лекота.”

Нарсизо Родригез


for her fleur musc е омагьосващ. Щедър флорален букет с трептящи нотки, които обгръщат емблематичната сърцевина на мускус, с топлина и чувственост. Пищните розови цветя, подчертани от розовия пипер, са съчетани с редки нотки мускус, докато дървесните амброви нотки - микс от пачули и мека амбра - озаряват. Резултатът: сияен разкошен розов нюанс, който изпъква.
“Цветът разкрива живия дух на този розов флорален аромат. По-искрящ розов нюанс е от нашето емблематично розово поради една проста причина: то е отразжение на жената, която го носи и определя красивата природа на fleur musc "
Нарсизо Родригез
Емблематичния флакон, съдържащ fleur musc е в жив, отекващ розов цвят, който е нов за ароматната колекция. Цветът олицетворява топлината и неукротимата природа на for her fleur musc, като новият аромат добавя интригуваща глава към вечно променящата се история на for her.
for her fleur musc е крайното отражение на модерните жени. Неустоим и пристрастяващ.


J'adore е прероден, а името му е изпълнен с нов смисъл и проповядваше любовта на живота - J'adore В Joy!

Fransua Demashi добавя аромат пътека неочаквано солена бележка, изненадващо и необичайно. Той помага отворят повече нотки на иланг-иланг и жасмин Sambac. Лесно нектар от солен вкус, като свежи и красиви, като зрели плодове.

Източникът на вдъхновение за създаването на такава необикновена нюанс беше Fleur де Sel «Солт Flower" - сол от Гренада. Fleur де Sel - бяла сол с фин и пухкав, като снежинки кристали с температура на топене в устата. Поради стриктното спазване на древните традиции на ръчно събиране, той запазва всички естествени минерали, които му придават уникален вкус и аромат на виолетово. Той се счита за деликатес на морска сол в света.

Солен акорд позволи да блесне по-ярко бели цветя Жасмин Самбак, Neroli и тубероза преплетени с бележка от иланг-иланг, създадена от специален парфюмерист ред в Грас, задаване на тон умело калибриран аромата. Този чувствен плодове и солена комбинация буквално излъчва радост.