сватбени покани


Поканите за лятна сватба

Летните сватби са отражение на цялата красота на сезона, което ги прави предпочитани от повечето младоженци по света.

Страхотното време и разцъфналата природа предизвикват положителни емоции и са големите плюсове на лятото. Заредете и вашите покани с лятна енергия, чувства и красота.

 

Дръзки и красиви

Много от младоженците се изкушават да включат смели цветове в сватбените детайли, вдъхновени от събудилата се природа. Чистото синьо небе контрастира с бели облаци, а яркото жълто на слънцето и наситеното зелено на тревата се противопоставят на дръзко розови, червени и лилави цветя. Цветовете са навсякъде, а вие обожавате силните, ярки нюанси, така че не се притеснявайте да ги използвате в дизайна на поканата.

Връзките и панделките са нова тенденция. Фини или широки, те са красив и предпочитан акцент. Защо да не комбинирате дръзко жълта покана с искрящо синя връзка, допълнена от малко цвете. Можете да поиграете с цветовете и да комбинирате бледо или тъмно розово със зелен лимон или нежно розово с тревисто зелено за истински летен контраст. Друг популярен избор са поканите с индийски десени, които преливат от наситени цветове и красиви форми.

 

Пастелни и нежни

Ако не си падате по ярките тонове, не се чувствайте длъжни да ги използвате. Можете да се позабавлявате с пастелните нюанси и да създадете наистина впечатляващи летни покани. Нежните цветове събуждат романтиката и са идеални за сватба. Съчетайте деликатни сини, розови, зелени и жълти нюанси, за да оформите импровизирана дъга. Едноцветна покана с пастелни мотиви, които да обграждат текста, е също подходящ вариант за семпла, но елегантна визия.

Многопластовите покани обикновено са решени в пастелни нюанси. Добра идея е да ги завържете със сатенена или шифонена панделка, цвете, перла или восъчен печат с вашите инициали. Разбира се, малките допълнителни елементи е добре да бъдат в контрастен цвят, за да изпъкват.

 

Форма на поканата

Ако вашата сватба ще бъде неофициално парти за най-близките ви роднини и приятели, бихте могли да поиграете и с формата на поканата. Можете да изберете или изработите такава, която ще е в унисон с темата на сватбата. Пеперуда, силует на птица, мида и всички причудливи и нестандартни решения, които ви хрумнат и които сте включили в цялостната концепция.

 

Независимо дали ще изберете дръзки или пастелни нюанси, нестандартни форми или класически мотиви, вашите сватбени покани със сигурност ще уловят магията на лятото и ще създадат вълнение като всяко известие за щастливо събитие. Почерпете вдъхновение от каталозите на известни фирми и дизайнери, които предлагат наистина голямо разнообразие от модели, които ще задоволят и най-нестандартните ви предпочитания.